SPEAKING EXAM PASS
ÉLŐ ONLINE FELKÉSZÜLÉS A SZÓBELI NYELVVIZSGÁRA

Készülj fel velem és 5 csoporttársaddal együtt kevesebb, mint 2 hónap alatt az angol szóbeli nyelvvizsgára ONLINE, a saját otthonodból
Juba-Nagy Ágnessel.

MEGVESZEM !

Hogyan fogsz tudni te is sikeres angol középfokú SZÓBELI nyelvvizsgát tenni?
Olvass tovább és csatlakozz a 6 hetes ÉLŐ online felkészítő kurzusomhoz!  

Már évek óta tanulsz angolul, mégsem mertél eddig nekimenni a nyelvvizsgának?
Rettegsz a kudarctól, ami a nyelvvizsgán érhet és inkább hagyod az egészet, holott már rengeteget készültél?
Te is attól félsz, hogy kinevetnek a vizsgán, mert nem jutnak eszedbe a szavak?
Ráadásul a legnagyobb félelmed az, hogy mások előtt angolul kell megszólalnod?

Juba-Nagy Ágnes vagyok, angol nyelvtanár és az English Expander tulajdonosa.

Megmutatom, hogyan fogj végre bele a szóbeli nyelvvizsgára vagy érettségire való felkészülésbe. Azt is megmutatom, hogyan fejleszd a vizsgafeladatok megoldását és ezzel egyidejűleg a beszédkészségedet.

Miért is olyan nagy baj, ha nem szerzed meg a nyelvvizsgát?

Lehet, hogy nem szerzel elég pontot ahhoz, hogy felvegyenek a kiválasztott egyetemre, mert félsz elmenni nyelvvizsgázni.
Vagy az is előfordulhat, hogy nem veheted át a diplomádat, amiért ugyan vérrel-verejtékkel megdolgoztál, de ha nincs nyelvvizsgád, nem veheted kézbe sosem.
Talán nem kapod meg álmaid munkáját azért, mert nem szerezted meg a nyelvvizsgát, pedig ez alapfeltétel lenne hozzá.
És ilyenkor elszégyelled magad, legfőképpen saját magad előtt, mert annyi időt fektettél már a nyelvtanulásba. És akkor ott vannak még a szüleid is, akik annyira bíznak abban, hogy a nyelvtudásoddal végre előnyt szerezhetsz. De ők is csalódni fognak egy picit. Elfecséreltél egy csomó időt és pénzt is.

Legyél végre újra büszke magadra, hogy eléred az eddig elérhetetlennek hitt célt. Mutasd meg mindenkinek, hogy képes vagy megszerezni az angol szóbeli nyelvvizsgát.

shadow-ornament

Csatlakozz a Speaking Exam Pass ÉLŐ, online csoportos kurzushoz,
ahol hétről-hétre együtt készülünk fel a leggyakoribb
angol szóbeli nyelvvizsga és érettségi feladatok megoldására
és a magabiztos nyelvhasználatra.

A Speaking Exam Pass online program merőben más, mint ahogy eddig készültél a szóbeli nyelvvizsgára.
Az angol óráidon eddig maximum elmondták Neked, milyen feladattípusok várhatóak egy-két nyelvvizsgán.
Lehet, hogy meg is oldottatok egy-két feladatot.
Lehet, hogy mutattak neked néhány technikát.
De sajnos az otthoni felkészülésnél nem volt ott veled senki, aki elmondta volna  lépésről lépésre, mit kellene csinálnod, hogyan fejezd ki magad az adott szituációban, és milyen kifejezéseket használj a különféle feladatokban.

Speaking Exam Pass online program arra hivatott, hogy lépésről-lépésremegtanítson Téged arra, hogyan vedd sikeresen az angol középfokú szóbeli nyelvvizsgán és a középszintű szóbeli érettségin előforduló akadályokat, miközben magabiztosabb angol beszélővé fejleszt.

Nem fogod úgy érezni, hogy felesleges hülyeségekkel tömik a fejed.
Csak gyakorlatias jó tanácsokat, módszereket és gyakorlatokat fogsz kapni, amiknek megoldása során végig vezetni foglak, ott leszek veled 6 héten keresztül.

Csupán hat hét alatt végezhetsz a tananyaggal, és ennyi idő alatt készen fogsz állni az angol szóbeli vizsgádra.

Mindezt egyedülálló módon végig ANGOL nyelven, hogy hozzászokj az angol beszédhez és hogy kialakuljon az a készséged, hogy elkezdesz angolul gondolkodni.
Mert úgy nem fog menni, ha valaki mindig lefordítja Neked az angol mondatokat magyarra.
Figyeld a nyelvet, hallgasd minél többször, tedd ki magad minél több angolnak – ebben tökéletes partner a Speaking Exam Pass program.

 

shadow-ornament

Kinek NEM ajánlom a programot?

 • Azoknak, akik csak várják a sült galambot és azt gondolják, befektetett munka nélkül is sikerülhet felkészülni a vizsgára.

 • Azoknak sem ajánlom, akik úgy vélik, angoltanulási kudarcukért más a hibás és ők nem tehetnek semmit a sikeres felkészülés érdekében.

 • Ellenben ha kellően motivált vagy és úgy érzed, végre pontot akarsz tenni az egész nyelvvizsga ügy végére, akkor teljes szívből ajánlom neked ezt a kurzust, mert biztos vagyok benne, hogy a kellő belefektetett munkával és az én segítségemmel eléred a végső célodat, legyőzöd majd a legnagyobb félelmed és sikeres szóbeli nyelvvizsgát fogsz tenni.

shadow-ornament

HOGYAN FOG LEZAJLANI A 6 HETES CSOPORTOS ONLINE KURZUS?

6 héten keresztül heti egyszer "találkozunk" online, élőben, 5 csoporttársaddal együtt (akkor jelentkezz, ha a szombat délután megfelel számodra).

Ezalatt a 60 perc alatt megkapod a legfontosabb tudnivalókat, leadom a leckéket, megtanítom a trükköket és példamondatokat, és átbeszéljük a tételeket.  Az "óra" végén a kérdéseidet is felteheted.

Az élő óra után 24 órával megkapod a hozzáférést a héten érintett tananyaghoz, hogy újra át tudd ismételni és el tudd mélyíteni a tudásod.

A komplett, 6 modult tartalmazó online program lépésről-lépésre vezet  végig Téged ANGOLUL a legnépszerűbb nyelvvizsgákon (Origo, BME, Euroexam, ECL) és a középszintű  érettségin előforduló szóbeli feladatokon és azok megoldásain.

Kapsz még letölthető hanganyagokat, amiket bárhova magaddal vihetsz.

Adok neked modulonként legalább 4 videót, amik feldolgozását feladatlapok is segítik.

A heti tananyagot bármikor elérheted akár telefonról, számítógépről, laptopról vagy tabletről, és örök hozzáférést kapsz tőlem. Így kötetlenül és korlátlanul is használhatod a programot az óra után bármikor.

Lépésről-lépésre megkapsz mindent: mikor, mit, hogyan mondj, kész kifejezéseket és azok begyakorlását.

Tagja leszel a Facebook zárt csoportunknak is, ahol a hallgatók segítik és támogatják egymás nyelvtanulását, és itt biztosan találsz majd magadnak beszélgető partnereket is. Az órád után engem is megtalálsz itt, mert az a célom, hogy BIZTOSAN végigmenj a programon és sikeres szóbeli nyelvvizsgát tegyél.

shadow-ornament

Mit kapsz a modulokban?

Megmutatom Neked, hogyan is néz ki majd ez az online program és részletesen mit tartalmaznak a modulok.

MODULE 1

Ebben a részben megmutatom Neked, hogyan beszélj magadról és mit mondj el magadról egy szóbeli vizsgán. Elárulom azt is, mi az, amiről még csak említést se tegyél, mik a kerülendő témák. Majd együtt, lépésről-lépésre megalkotjuk a saját bemutatkozásodat.

Bónuszként pedig kapsz egy úgynevezett Functions videót, amiben különféle szituációkban használható, kész mondatokat kapsz magyarázatokkal. Ezekben a videókban olyan hasznos kifejezéseket tanulunk meg, amik a vizsgaszituáción kívül is gördülékennyé és magabiztossá teszik az angol kommunikációdat.

MODULE 2 KÉPLEÍRÁS

Ebben a modulban beavatlak a képleíró feladat minden titkába. Megmutatom, mit rontanak el a vizsgázók és miért bukik el a 80%-uk ezen a feladatrészen. Abba is beavatlak, mik azok a hibák, amiket soha ne kövess el ebben a feladatban. Adok Neked még teljesen kész mondatokat, amiket azonnal előhúzhatsz a képleíró feladat megoldása közben anélkül, hogy fordítgatnod kellene magadban a mondanivalódat magyarról angolra. Itt is segítek abban, hogy lépésről-lépésre felépítsük a saját Képleíró stratégiádat.

Bónuszként pedig kapsz egy Functions videót, amiben különféle szituációkban használható, kész mondatokat kapsz meg magyarázatokkal.

MODULE 3 KÉPES TÖRTÉNET

Ebben a modulban megkapsz mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy képek alapján el tudj mesélni egy egész történetet. Elárulom Neked, hogyan mesélj el érdekesen, változatos szóhasználattal bármilyen sztorit. Ráadásul megtanuljuk a kötőszavak használatát és be is gyakoroljuk őket. Lépésről-lépésre nézzük végig, hogyan készülj fel és hogyan építsd fel a képes történetedet.

Bónuszként itt is kapsz Functions videót, ráadásul kettőt is, amik segítségével további szituációkban tudsz komplett kifejezéseket használni.

MODULE 4 SZITUÁCIÓK

A negyedik modulban megtanulod, hogyan viselkedj természetesen a szituációs vizsgafeladat közben, és milyen trükköket vess be annak érdekében, hogy a tied legyen az irányítás. Megmutatom Neked, hogyan használj udvarias és a szerepedhez illő kérdéseket, és ezeket be is gyakoroljuk. Begyakorolunk még számtalan szituációs helyzetet és megtanítom, hogyan adj gyors válaszokat a vizsgafeladatban, így egyből be tudod gyakorolni, amit megtanultál. Igazi vizsgaszituációkon gyakorolunk, és megmutatom neked a trükköket és a helyes megoldásokat is.

Ebben a modulban kapsz még további bónusz Functions videót, amelynek segítségével folyékonyabban fogod tudni használni az angol nyelvet.

MODULE 5 TÉMAKÖRÖK

Az ötödik modulban megtanulod azt, hogyan beszélj önállóan egy vizsgatémakörről. Lépésről-lépésre felépítek neked egy témakidolgozást, megmutatom, mik azok az alapvető hozzávalók, amely segítségével hosszabb szövegeket, “tételeket” is meg fogsz tudni tanulni.

Megkapod még az általam kidolgozott leggyakoribb vizsgatémaköröket pdf-ben és letölthető hanganyagban is, hogy bárhol és bármikor tudd gyakorolni azokat, ne legyél se helyhez, se időhöz kötve, így akár vezetés, sportolás, vagy főzés közben is tudod használni. Szabadidődben, könnyedén tanulhatsz.

Természetesen ehhez a modulhoz is jár egy újabb bónusz Functions videó, a gördülékenyebb kommunikációért.

MODULE 6 PROBLÉMAMEGOLDÁS, MEGBESZÉLÉS

A hatodik modul rendkívül hasznos lesz számodra, ha a kiválasztott nyelvvizsgádban van úgynevezett Discussion feladat, azaz amikor együtt kell megtervezned egy eseményt a vizsgázótársaddal. Megtanítalak arra, hogyan add elő az ötletedet angolul és arra is, hogyan reagálj udvariasan és sikeresen a társad javaslatára. Több tucat kifejezést kapsz itt is, valamint letölthető hanganyagokat. Ebben a modulban olyan kifejezéseket, kész mondatokat hoztam Neked, amellyel érvelhetsz, kifejezheted a véleményed, és komolyabb témákról beszélgethetsz angolul.

Ezen kívül kapsz még két Functions videót, amiket ha begyakorolsz, nem ér meglepetés a szóbeli nyelvvizsgán vagy érettségi vizsgán. Ezekről is készítettünk neked hanganyagokat, hogy akár vezetés, főzés vagy sportolás közben is tudd használni.

shadow-ornament

PLUSZ ezeket a bónuszokat is megkapod!

   • FACEBOOK ZÁRT CSOPORT - Csak hallgatóknak örök tagság

    Tagja leszel a Facebook Zárt csoportunknak is, ahol biztosan találsz majd magadnak beszélgető partnereket. A csoportban találkozhatsz velem is, és készséggel segítek Neked, ha elakadnál. Ide feltöltheted a munkádat, a tételeidet és segítünk, ha elakadnál.

   • HOGYAN TANULJ OTTHONRÓL ÉS NE BUKJ BELE

    Kapni fogsz egy extra videót, amiben elmagyarázom, mik az otthoni online tanulás előnyei és buktatói, és hogyan kerüld el azokat.
    Beavatlak abba is, hogyan legyél sikeres otthoni nyelvtanuló, mik azok a trükkök és technikák, amiket már mától bevethetsz és szuper motiválóak.
    Ráadásul mindezt angolul, hogy egyszer se zökkenj ki e csodaszép nyelv világából.

   • PROGRESS CHECKLIST

    A kinyomtatható Progress Checklist segítségével kényelmesen, 6 hét alatt fogsz tudni felkészülni az angol szóbeli nyelvvizsgádra.
    Ez a haladásodat ellenőrző checklista ajánlásokat ad neked hétről-hétre, hogyan tanulj, mi legyen a következő videó és mikor jöjjön az ellenőrző feladatlap.
    Akkor is hasznodra lesz, ha kevesebb, mint 6 hét alatt akarsz végigmenni a programon, mert a sorrendiséget így is látni fogod.

   shadow-ornament

   Mikor való Neked a Speaking Exam Pass online angol szóbeli nyelvvizsgára felkészítő program?

   • Akkor való neked a Speaking Exam Pass szóbeli nyelvvizsgára felkészítő program, ha gyorsan szeretnéd fejleszteni az angol szóbeli nyelvvizsgákhoz szorosan kapcsolódó készségeidet és szeretnéd végre sikeresen megoldani a szóbeli feladatokat.
   • Ha szeretnél tisztában lenni a különféle szóbeli nyelvvizsgák feladattípusaival.
   • Ha szeretnéd, ha valaki elmagyarázná, hogyan állj hozzá ezekhez a feladatokhoz.
   • Ha szeretnéd, ha valaki fogná a kezed és lépésről lépésre megtanítana a legjobb kifejezésekre.
   • Ha angolul szeretnéd mindezt megtanulni, azért hogy körbebástyázhasd magad az angol nyelvvel.
   • Ha a rendszeres tanulás híve vagy, ráadásul egy komplett és bevált rendszer segítségével szeretnél felkészülni a rettegett szóbeli nyelvvizsgádra vagy az érettségi vizsgádra anélkül, hogy Neked kellene kutakodnod és összeszedned a vizsgához szükséges tananyagot.
   • Ha szeretnél magabiztos lenni, amikor angolul kell megszólalni és szeretnél brillírozni mások előtt.
   • Ha szeretnél jobb, könnyebb és egyszerűbb lehetőségeket az életben, mert egy nyelvvizsgával biztosan jobb lehetőségekhez jutsz majd.

   Miért Juba-Nagy Ágnest és
   a Speaking Exam Pass-t válaszd?

   A programnak köszönhetően 13 hallgató már sikeres szóbeli nyelvvizsgát tett.

   Olvasd el a rólam írt véleményeket.

   "I have never thought I can prepare for the speaking exam without a teacher. I saw Ágnes's advertisement and I thought I'd try it. Her videos and advice gave me more self-confidence. I was afraid to speak to people in English. I have avoided every conversation.
   I started learning and using her course in February. I went to abroad and overcame my fears and just talked. I came home and in April I decided I was going to the speaking exam in May. First I used her topics and I completed it with my own thoughts. I didn't have an opportunity to talk to anybody in English, I just followed Ágnes's advice and I went to my first speaking exam. I got 42 points (from 50).
   Today I got my result that I passed my speaking exam, so I will finally get my university diploma in 2 months.
   And the best, I got a bigger thing from Ágnes which is the most important if you learn foreign languages. I got back the love of learning English which I had lost under the huge pressure (money, deadline, stress, not enough time).
   I will always be grateful to you, Ágnes! Thank you so much!
   I would heartily recommend this course."

   Szakál-Asztalos Kinga

   "Nagyon nagy köszönettel tartozok Neked!
   Német nemzetiségi gimnáziumba járok, így a fő nyelv nekem mindig a német volt, már felsőfokú nyelvvizsgát is sikerült szereznem belőle. A felvételi előtt viszont kiderült, hogy nem fogják beszámítani ezt a vizsgámat, mert a kötelező emelt szintű német érettségi sajnos kiüti, így úgy döntöttem, megpróbálom az angolt, hisz semmit nem veszítek. Nem sok időm maradt a felkészülésre, és sajnos csak 3 éve kezdtem angolul tanulni az iskolában teljesen kezdőként. Gyakorlatilag 4 hónap nagyon intenzív felkészüléssel sikerült áprilisban elsőre megszereznem a középfokú angol nyelvvizsgát! Az otthoni felkészülésemben nagyon nagy szerepet játszott az English Expander tanfolyama, amit januárban nyertem egy játék során! Azóta már Londonba is elutaztam, ahol élesben is gyakorolhattam egy kicsit. Szóval szeretném megköszönni a lehetőséget."

   Kocsis Niki

   Prémium csomag vásárlóként ismertem meg Ágit. Már az első pillanattól fogva nagyon barátságos és segítőkész volt. Az általa kidolgozott hanganyagok és feladatlapok segítségével 8 hét alatt felkészültem a középfokú angol szóbeli nyelvvizsgára.
   Hozzáértése megkérdőjelezhetetlen. Tökéletesen összeállított menetrendet ad a vizsgázni kívánók kezébe, melyhez a heti virtuális órák még extra segítséget is nyújtanak.
   Ezen találkozások megszervezését is maximális rugalmassággal kezelte. Segítséget nyújtott abban is, hogy mely vizsgát érdemes választanom.  Így olyan vizsgát választottunk, amelynek feladatai a legjobban illeszkedtek a személyiségemhez.
   Minden feladatra gondosan felkészített, így semmilyen meglepetés nem ért a vizsgán. Bátorított minden órán, őszinteségével, rendkívül nyitott személyiségével és iránymutatásai mellett tényleg "csak" meg kellett tanulni és gyakorolni a témaköröket. Erre nekem napi 20 perc aktív tanulás elegendőnek bizonyult, emellett a hanganyagokat rendszeresen hallgattam a háttérben.
   Minden óra egy élmény volt vele, bármely témáról is esett szó. Tanácsai annyira jól működtek, hogy izgalom nélkül sikeresen vettem az akadályokat.
   Hálásan köszönöm a segítségét.
   Csak ajánlani tudom az English Expander prémium csomagot, mert Ági nagyon fontos személyre szabott tanácsokkal lát el, melyeket ha betartasz, biztos sikert aratsz a szóbeli nyelvvizsgán. 

   Gadó Zita
   shadow-ornament

   Megrendelés menete

   1. Nyomd meg a JELENTKEZEM gombot.
   2. Töltsd ki a megjelenő megrendelő űrlapot.
   3. Nyomd le a “MEGRENDELEM” gombot.
   4. Ezután azonnal fogsz kapni egy emailt, amiben az összes fizetési lehetőségről tájékoztatlak.
   5. Fizetni kétféle módon tudsz: bankkártyával (azaz PayPallal) és banki átutalással. Mindegyik esetben az összeg beérkezésétől számított 1  munkanapon belül küldjük neked az információt arról, hogyan tudsz csatlakozni a heti 1db csoportos órához.
   6. Minden óra után megkapod az aktuális tananyagot és a  hozzáférésed a    kötetlen ideig szól, nem korlátozzuk.

   48 órás VILLÁMAKCIÓ keretén belül az ár CSAK NEKED:

   29.990 Ft

   November 5-én, 15:00-kor ez az ár eltűnik és 34.990 Ft-ra változik.

   IGEN, SZERETNÉK JELENTKEZNI AZ ÉLŐ ONLINE KURZUSRA!