Mi az a Speaking Exam Pass online program?

Ezért csatlakozik egyre több, szóbeli nyelvvizsgára készülő tanuló ehhez a különleges online kurzushoz...

CSATLAKOZZ A PROGRAMHOZ!

Mi ez a Speaking Exam Pass program és miért döntenek úgy egyre többen, hogy csatlakoznak hozzá?

 • 1. OK: Nincsen magántanárod

  Csak nem azt akarod mondani, hogy teljesen egyedül akarsz felkészülni a szóbeli nyelvvizsgádra? Nem vagy egyedül. Legalább páran mutassunk jó példát a többieknek, hogy így is lehet, és nem kell vagyonokat költened, vagy hosszú órákat utaznod a magántanárhoz. Viszont ehhez arra lesz szükséged, hogy belevesd magad a sűrűjébe. A Speaking Exam Pass programban megtalálsz ehhez minden segítséget.

 • 2. OK: Nem tudsz túl sok időt áldozni a tanulásra

  Extrém elfoglalt lettél? Nincs időd a bő lére eresztett tananyagokra? A Speaking Exam Pass programban meggyorsítom a tanulásod ütemét videós leckékkel, amik csak a lényegre fókuszálnak. Villámgyorsan fogsz haladni, megkapva a vizuális és az audió ingereket is. Plusz ha olvasós típus vagy, akkor is lesz mit feldolgoznod. Több oldalról támadok, kedvezek a vizuális típusoknak és a hallás után tanulóknak is. 

 • 3. OK: Vége a csináld-magad felkészülésnek

  Régebben még felkészítő könyvünk sem volt, így magunktól próbáltuk meg megítélni, mennyi az a tudás, ami elég a nyelvvizsga sikeres letételéhez. Most viszont itt egy komplett anyag, komplett felkészülési tervvel, hogy ne neked kelljen kidolgoznod az összes feladatot a szóbelire.

 • 4. OK: Tudod, hogy a netről ingyen összevadászott anyagok nem elegek

  Volt idő, amikor még azt hittük, hogy a neten minden infó elérhető ingyen. Van egy kör, aki már megérti, hogy a legkompaktabb és legfontosabb infóért érdemes fizetni, mert ez rengeteg felesleges körtől kímél meg. A legfontosabb képességeket nem adják ingyen. Veled az a megállapodás, hogy a tandíjat te fizeted (nem drága), én meg azzal foglalkozom, hogy a legütősebb anyagokat készítsem el neked a szóbelidre, és úgy tedd le az angol szóbelid, hogy a körülötted lévőknek fogalmuk sincsen, hogy ezt meg hogyan csináltad. 

 • 5. OK: Csak meg akarsz kérdezni egy szakértőt

  Eleget ültél már angolórákon, teszteket töltögetve, de sosem a szóbelire készülve? Te kinézted magadnak az egyik nyelvvizsgát, de a környezeted képtelen megválaszolni a téged foglalkoztató kérdéseket? A Speaking Exam Pass-ban ezt megteheted emailen is, mert itt vagyok neked segítségként. 

Csatlakozom a programhoz »

Hozzáférést kapsz ezekhez mind:

 • Modulok - Bemutatkozás / Képleírás / Képes történet / Szituációk / Témakörök / Problémamegoldás

  Íme mind  a 6 modul, amelyek lépésről-lépésre vezetnek téged végig a legnépszerűbb szóbeli nyelvvizsgák feladattípusain. Profi vizsgázóvá válsz és közben a folyékonyságod is rohamosan fejlődik. Videós anyagok és munkafüzet minden modulhoz.  

 • Hanganyagok

  A letölthető hanganyagokat bárhova magaddal viheted, bárhol hallgathatod, így üres idődben is angolozhatsz, mondjuk suliba vagy munkába menet.

 • Bónuszok

  Készítettem egy Hogyan tanulj otthonról és ne bukj bele videós anyagot, amiben elmagyarázom, mik az otthoni online tanulás előnyei és buktatói, és hogyan kerüld el azokat.

  Beavatlak abba is, hogyan legyél sikeres otthoni nyelvtanuló, mik azok a trükkök és technikák, amiket már mától bevethetsz és szuper motiválóak. 

  A Progress Checklistet is megkapod, amely 8 hétre bontja le a szóbeli nyelvvizsgára való felkészülést és megmutatja, hogy hogyan haladj leghatékonyabban a programban. 

Csatlakozom a programhoz »

Üzenet NEKED azoktól, akik már teljesítették a programot

"I have never thought I can prepare for the speaking exam without a teacher. I saw Ágnes's advertisement and I thought I'd try it. Her videos and advice gave me more self-confidence. I was afraid to speak to people in English. I have avoided every conversation.
I started learning and using her course in February. I went to abroad and overcame my fears and just talked. I came home and in April I decided I was going to the speaking exam in May. First I used her topics and I completed it with my own thoughts. I didn't have an opportunity to talk to anybody in English, I just followed Ágnes's advice and I went to my first speaking exam. I got 42 points (from 50).
Today I got my result that I passed my speaking exam, so I will finally get my university diploma in 2 months.
And the best, I got a bigger thing from Ágnes which is the most important if you learn foreign languages. I got back the love of learning English which I had lost under the huge pressure (money, deadline, stress, not enough time).
I will always be grateful to you, Ágnes! Thank you so much!
I would heartily recommend this course."

Szakál-Asztalos Kinga

"Nagyon nagy köszönettel tartozok Neked!
Német nemzetiségi gimnáziumba járok, így a fő nyelv nekem mindig a német volt, már felsőfokú nyelvvizsgát is sikerült szereznem belőle. A felvételi előtt viszont kiderült, hogy nem fogják beszámítani ezt a vizsgámat, mert a kötelező emelt szintű német érettségi sajnos kiüti, így úgy döntöttem, megpróbálom az angolt, hisz semmit nem veszítek. Nem sok időm maradt a felkészülésre, és sajnos csak 3 éve kezdtem angolul tanulni az iskolában teljesen kezdőként. Gyakorlatilag 4 hónap nagyon intenzív felkészüléssel sikerült áprilisban elsőre megszereznem a középfokú angol nyelvvizsgát! Az otthoni felkészülésemben nagyon nagy szerepet játszott az English Expander tanfolyama, amit januárban nyertem egy játék során! Azóta már Londonba is elutaztam, ahol élesben is gyakorolhattam egy kicsit. Szóval szeretném megköszönni a lehetőséget."

Kocsis Niki

"Azért ragaszkodom Juba-Nagy Ágneshez, mert nem sablonból tanít. Felméri, hogy ki milyen szinten van és mire kell ráerősíteni. Így személyre szabottan tud segíteni abban, hogy fejlődjön az angol tudásom. Az ő segítségével első nekifutásra sikerült a középfokú nyelvvizsgám, így teljes bizalommal ajánlom mindenkinek, aki valódi fejlődést szeretne elérni!"

Dömsödi Orsolya

Mikor való neked a Speaking Exam Pass online angol szóbeli nyelvvizsgára felkészítő program?

 • Akkor való neked a Speaking Exam Pass szóbeli nyelvvizsgára felkészítő program, ha gyorsan szeretnéd fejleszteni az angol szóbeli nyelvvizsgákhoz szorosan kapcsolódó készségeidet és szeretnéd végre sikeresen megoldani a szóbeli feladatokat.
 • Ha szeretnél tisztában lenni a különféle szóbeli nyelvvizsgák feladattípusaival.
 • Ha szeretnéd, ha valaki elmagyarázná, hogyan állj hozzá ezekhez a feladatokhoz.
 • Ha szeretnéd, ha valaki fogná a kezed és lépésről lépésre megtanítana a legjobb kifejezésekre.
 • Ha angolul szeretnéd mindezt megtanulni, azért hogy körbebástyázhasd magad az angol nyelvvel.
 • Ha kötött időbeosztással rendelkezel, és nem tudsz órákat utazni nyelvtanfolyamra vagy magántanárhoz, és ha szereted a kötetlen tanfolyamokat, és szeretsz online tanulni.
 • Ha a rendszeres tanulás híve vagy, ráadásul egy komplett és bevált rendszer segítségével szeretnél felkészülni a rettegett szóbeli nyelvvizsgádra vagy az érettségi vizsgádra anélkül, hogy Neked kellene kutakodnod és összeszedned a vizsgához szükséges tananyagot.
 • Ha szeretnél magabiztos lenni, amikor angolul kell megszólalni és szeretnél brillírozni mások előtt.
 • Ha szeretnél jobb, könnyebb és egyszerűbb lehetőségeket az életben, mert egy nyelvvizsgával biztosan jobb lehetőségekhez jutsz majd.

Mennyibe kerül az online program?

4.900Ft
  Jelentkezem!

  6 modulos Speaking Exam Pass online program + letölthető hanganyagok és feladatlapok mind angol nyelven

  Hogyan tanulj otthonról és ne bukj bele extra videós előadás angol nyelven

  Progress checklist, a rendszerezett haladást és felkészülést segítő tervezet

   

  A sikeres nyelvtanulók döntésképesek

  • “Ezen még gondolkodnom kell” – köszönöm, de nem kérek döntésképtelen angoltanulókat. Itt és most pontosan el tudod dönteni, hogy részt szeretnél-e venni a Speaking Exam Pass programban vagy sem. Szóval dönts most, spórolj meg időt magadnak. Mondj igent, vagy mondj nemet most, csak ne akarj “még gondolkodni rajta”. 

   Dönts tehát!

  Csatlakozom a programhoz »